Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019

Καθώς τελειώνει η χρονιά...

Με μεγάλη χαρά παρέλαβα στις 3/6/2019 το Αναμνηστικό από την μικρή συμβολή μου στις εργασίες της Χριστιανικής Στέγης "Η Οδός" που παράγει πνευματικό έργο στον τόπο του Ιλίου 38 ολόκληρα χρόνια! Ο κ. Παναγιωτόπουλος Αντώνιος, (θεολόγος, νομικός, τέως σχολικός σύμβουλος, ιστορικός) με προσωπική εργασία, προσφορά και κάθε είδους συμβολή προσφέρει τα μέγιστα εδώ και 4 δεκαετίες για να συντηρήσει και να προβάλλει τις ορθόδοξες χριστιανικές αξίες και τις παραδόσεις του λαού μας. 
Δεν θα παραλείψω να πω πως στην Στέγη έμαθα τους παραδοσιακούς χορούς πολλά χρόνια πριν, όταν στεγαζόταν σε άλλον χώρο ακόμα, και όταν δεν υπήρχαν τόσοι πολλοί σύλλογοι που διδάσκουν χορούς όσοι υπάρχουν σήμερα. στην Στέγη έμαθα την λίγη Βυζαντινή Μουσική που γνωρίζω και γενικά παρακολουθώ την πορεία της μαζί με τους λοιπούς Ιλιώτες.
Εύγε, στον ιδρυτή της Στέγης κ. Παναγιωτόπουλο Αντώνιο και σε όσους ακόμα βοηθούν, στον κ. Θωμά Τσαντήλα (νομικό) που τελεί χρέη γραμματέως αλλά και στον καθένα που με την μικρή ή μεγαλύτερη δύναμή του βοηθά στην συγκεκριμένη προσπάθεια.
Εύχομαι του χρόνου "η Οδός" να αριθμεί περισσότερα μέλη και να μεγαλώνει σε πνευματικά αποτελέσματα.
Ευχαριστώ από καρδιάς για την τιμή που μου έκανε να με καλέσει στις 28 Ιανουαρίου 2019 για να μιλήσω με θέμα "Οι 3 Ιεράρχες και η κοινωνία". Και εις άλλα με υγεία!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου